За нас

За нас Здравейте. Вие търсите най-добрата цена от всички предлагани климатици във Русе? Можем да Ви помогнем със съвет, безплатен оглед и достъпни цени. Продажба на кредит! 2 или 3 години гаранция на монтажа, 3 години гаранция за климатик монтиран от фирмата!!!

Монтаж до 1 ден. От 2016 фирма ТИС Клима ЕООД извършва дейности изцяло свързани с климатичната техника - продажба, доставка, монтаж, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр.Русе и региона. Стремим се да предлагаме марки и модели, които след качествен и бърз монтаж да обслужваме и след гаранционния им период. На този сайт ще намерите голямо разнообразие от марки и модели климатици Русе.

Освен това тук е и пълната гама обикновени, колонни, канални, инверторни, хиперинверторни климатици с най-различни мощности предназначени за работа в домашни условия и малки офиси. Можете да разгледате сайта за да придобиете известна представа за цените. Преди да бъде насрочена дата за монтаж е желателно да ви посети наш специалист, с който да уточните необходимите мощностти и параметрите на монтажа (местоположение на вътрешното и външното тяло, броя на необходимите климатици, начин на плащане и удобни за вас дата и час). Ние много държим нашите клиенти да притежават точно оразмерен климатик. За да избегнем евентуални неудобни ситуации, при които климатикът не отоплява или не охлажда достатъчно, а само изразходва електроенергия, огледа на помещението е много важен. Изчисляването на необходимата мощност е един от най-важните фактори при избора на най-добрите климатици за вас, и ако има грешка в изчисленията то това означава, че вашите пари са безмислено изхарчени. Климатиците са изчислени за помещения със стандартна височина 2.70м².

Ако имате интерес към тези климатици ние задължително правим предварителен оглед на помещението или сградата, който е безплатен и не ви задължава да купите климатик от нас! Когато получите консултацията от колегите ще прецените дали да се доверите на фирмата. Предлагаме климатици за домашна употреба и за малкия офис. Когато помещението е просторно и с големи размери ще ви дадем оферта за оптимално решение с цел по-малко броя климатици и с подходящите мощности . За целта трябва да позвъните на посочените телефони. Климатиците, които предлагаме са с едно външно тяло и до 6 вътрешни тела, като всяко тяло се контролира самостоятелно от собствено дистанционно управление. Паралелно с търговската си дейност фирмата се занимава с гаранционни и извънгаранционни климатици, които не са закупени от нас и клиента не открие гаранционния сервиз.

Сервизно обслужване на климатици, техническо обслужване и диагностика на общото състояние на климатика – всичко това показва състоянието на най-важните възли на система и качеството на работните характеристики. Сервиз Тис Клима обслужва и прави диагностика на климатици. Извършваме – работното налягане на фреона, цялостна проверка на кабели, състоянието на компресора, електронни платки, датчици, топлообменници. Почистваме филтри и топлообменници, кондензна вана, вътрешни и външни тела от натрупванията. Премахваме фреонови течове – проблема може да доведе до повреда на компресора на климатика ви. Проверка и зареждане на фреон – климатичната система винаги трябва да поддържа необходимото количество на фреон. Почистване на дренажна система – периодичното почистване от прахови натрупвания помага да се избегне запушване на дренажна система. Дезинфекцията на климатик се извършва с цел премахване на микроби и бактерии, за да се отстранят неприятните миризми.

Пазара на климатици е динамичен - съществуват и други модели. За да получите повече информация и консултация при избор на климатик свържете се с нас.