Hitachi Akebono R32

Hitachi RAK 25RXE

Hitachi RAK 25RXE

ОписаниеСерия климатици HITACHI AkebonoPAM DC инвертор сплит термопомпаПървокласни, атрактивни и вис..

2 400.00 лв.

Hitachi RAK 35RXE

Hitachi RAK 35RXE

ОписаниеСерия климатици HITACHI AkebonoPAM DC инвертор сплит термопомпаПървокласни, атрактивни и вис..

2 500.00 лв.

Hitachi RAK 50RXE

Hitachi RAK 50RXE

ОписаниеСерия климатици HITACHI AkebonoPAM DC инвертор сплит термопомпаПървокласни, атрактивни и вис..

3 500.00 лв.

Показани 1 до 3 от 3 (1 страници)