Инверторен климатик Gree Airy GWH09AVCXB-K6DNA1B с мощност 9 000 BTU е подходящ за охлаждане на помещения до 19 кв.м. / 50 куб.м. и за отопление до 15 кв. м. / 40 куб.м. Серия Airy е най-новия модел от домашния клас климатици на GREE снабеден с алгоритъм с изкуствен интелект, който съчетава интелигентно обучение и оптимално управление на системата. Алгоритъмът модифицира и оптимизира работата на климатика в реално време за най-изгодната стратегия за пестене на енергия. Технологията G-AI спестява до 10% енергия годишно,  потвърдено с независим международен сертификат от Intertek
Характеристики:

 • Continuous Heating - Дори по време на циклите на размразяване вътрешното тяло на Gree продължава да работи, като осигурява постоянно и непрекъснато отопление. 
 • UVC стерилизация - UV-C ултравиолетова светлина с оптимална дължина на вълната за стерилизация от 254 nm, ефективно елиминира бактерии, микобактерии, вируси и гъбички. Тази усъвършенствана технология намалява развитието на микроорганизми върху изпарителя, като гарантира, че всеки дъх е чист и здравословен. Степента на стерилизация достига приблизително 93,91%.
 • Интелигентна грижа за съня - Вградения светлинен сензор на Airy, се адаптира към заобикалящата среда. Той увеличава яркостта през деня, за да осигури яснота, и я намалява през нощта, за да предотврати дразненето на очите, като осигурява среда за сън без смущения.
 • Режим "Бързо охлаждане" - Температурата в помещението бързо се понижава, като осигурява незабавен комфорт. След 20 минути климатикът се настройва на предварително зададената температура и скорост на вентилатора, като осигурява енергийна ефективност и предотвратява прекалено изстудяване на помещението.
 • 8 ℃ ~ 30 ℃ Регулируема температура на отопление - В режим на отопление температурата може да се регулира от 8℃ до 30℃, като предлага изключително широк диапазон за по-персонализирано и удобно изживяване.
 • Голям въздушен филтър - Airy разполага със свръхголям вграден филтър, изработен от висококачествени материали, който предлага изключителна здравина и устойчивост на високи температури без деформация. Ефективно филтриращ различни вредни вещества, лесно свалящ се, позволява удобно почистване.
 • Ефективно автоматично почистване в 5 стъпки за по-здравословен и чист въздух -  Иновативната технология за автоматично почистване на изпарителя на Gree, съчетана с процесите на кондензиране, замръзване, стерилизиране и размразяване, осигурява отстраняване на замърсяванията, премахване на миризмите и ви осигурява чист и свеж въздух.
 • Самопочистване на външното тяло - След приключване на размразяването на вътрешното тяло Airy стартира процес на самопочистване на външното тяло, което повишава ефективността на охлаждане и спестява енергия.
 • Cold plasma Air Purification Technology - Технология за пречистване на въздуха със студена плазма, като елиминира бактериите, полепнали по домакинските предмети.
 • Frost Sensing Algorithm - Уникален алгоритъм за засичане на замръзване: Свръхмодерен алгоритъм открива натрупването на замръзване върху кондензатора и интелигентно оценява дебелината на замръзването.
 • Heat Utilization Expertise - Gree представя нов тип разширителен вентил (EXV), предназначен за увеличаване на максималния дебит. Този вентил ефективно използва топлината от дроселиращия хладилен агент както за отопление, така и за размразяване
 • Rapid Thin Frost Removal - Системата динамично регулира работните параметри, като бързо преминава в режим, предназначен за бързо отстраняване на скреж по външното тяло.
 • WiFi Bluetooth Efficient Networking - Airy разполага с усъвършенствана функция за WiFi Bluetooth мрежа, която автоматично се свързва с мрежата и открива близките устройства. Това нововъведение повишава успеваемостта на свързването в мрежа, рационализира процеса и повишава удобството при работа и надеждността на продукта.
 • Гласово управлвение - Airy поддържа интелигентно гласово управление, като безпроблемно се интегрира с популярни платформи като Google Assistant и Amazon Alexa.
 • Спецификации
  КласСреден клас
  Капацитет в режим (охлаждане)19 кв.м. / 50 куб.м.
  Капацитет в режим (отопление)15 кв.м. / 40 куб.м.
  Мощност BTU9 000
  Енергиен клас охлажданеА+++
  Енергиен клас отоплениеА++
  Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.85 - 2.70 - 4.00
  Отдавана мощност (отопление) (kW)1.00 - 3.00 - 4.60
  Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.60
  Консумирана мощност (отопление) (kW)0.68
  SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)9.00
  SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60
  Стандартна гаранция24 месеца
  Удължена гаранция60 месеца (при задължителна годишна профилактика)
  Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)907 x 292 x 200
  Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)732 х 555 х 330
  Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)38 / 36 / 34 / 30 / 26 / 22
  Ниво на шум (Външно тяло) (dB)50
  Вид захранванеМонофазно
  Захранващо напрежение (V)220 - 240
  Тегло (вътрешно тяло) (кг.)10.5
  Тегло (външно тяло) (кг.)27
  Работен диапазон при охлаждане (°С)-15°C ~+50°C
  Работен диапазон при отопление (°С)-25°C ~+30°C
  Хладилен агентR32
  ЦвятБял

Gree Airy 9-ka

 • Марки Gree
 • Продуктов код: Gree Airy GWH09AVCXB-K6DNA1B
 • Наличност: В наличност
 • *** Цената включва безплатен монтаж.
 • 1 520.00 лв.